REHBERLİK

.

May

Akran zorbalığı denilince aklımıza sadece fiziksel zorbalık gelmektedir. bu konuda öğrencilerimizi akran zorbalığının farklı türlerini tanıtmak ve akran zorbalığı ile karşılaşınca neler yapmaları gerektiğini anlatan panomuzu inceleyebilirsiniz.

May

Değerli öğretmenlerimize yönelik rehberlik servisi olarak hazırladığımız duygu düzenleme broşürünü inceleyebilirsiniz.

May

Öğrencilerimizle duygu kontrolünü sağlamak için öncelikle duygu farkındalığının gerekliliği anlatıldı. Bununla ilgili duygu bileklikleri hazırlanarak öğrencilere duygularının farkında olması, duygunun jest ve mimiklere yansıması konuşuldu. Kişilerin aynı olay karşısında farklı duygular hissedebileceği ve aynı duyguyu hisseden insanların farklı tepkiler verebileceği konuşuldu. Duygularımızın geçici olduğu ve kontrolünün bizde olduğu aktarıldı.

Değerli velilerimize yönelik rehberlik servisi olarak hazırladığımız duygu düzenleme broşürünü inceleyebilirsiniz.

Değerli öğretmenlerimize yönelik rehberlik servisi olarak hazırladığımız akran zorbalığı broşürünü inceleyebilirsiniz.

Değerli velilerimize yönelik rehberlik servisi olarak hazırladığımız akran zorbalığı broşürünü inceleyebilirsiniz.

Okul rehber öğretmenlerimiz tarafından 2023-2024 yılı yerel hedefi olan Akran Zorbalığı hakkında öğrencilerimizle etkinlik yapılmıştır. Yapılan etkinlikte söylenilen kötü sözlerin geri alınamayacağı, kırılan kalplerin tamir olmasının çok zor olduğu yapılan etkinlikte öğrencilerle paylaşılmıştır.

Psikolojik Sağlamlık için hazırladığımız öğretmen broşürüne göz atabilirsiniz.

Psikolojik Sağlamlık zorlu olaylar karşısında baş çıkabilme becerisidir.  Çocuklarımız ise zorlu bir olayla (deprem, afet, sel, yakın birinin ölümü vb.) karşılaştığında yetişkinlerin tepkilerini model alırlar. Bu sebeple psikolojik sağlamlığımızı artırmak için hazırladığımız broşüre göz atabilirsiniz.

Okulumuz öğrencileri ile hazırlanan psikolojik sağlamlık panomuzu inceleyebilirsiniz.

Bilinçli teknoloji kullanımı konusuda velilere hazırladığımız broşüre göz atabilirsiniz.

Değerli öğretmenlerimize yönelik rehberlik servisi olarak hazırladığımız bilinçli teknoloji kullanımı broşürünü inceleyebilirsiniz.