Etiket Sonuçları: verimli ders çalışma

Öğrencilerimizin okul başarısını artırma konusunda etkili olan önemli konulardan biri serbest zamanlarını değerlendirebilme ve planlayabilme becerisidir. Bu konuda ailelere rehberlik yapmak için hazırladığımız yazımıza göz atabilrsiniz.

okul başarısını etkileyen diğer bir önemli konuda çocuklarımızın doğuştan sahip olduğu zeka türü hakkında bilgi sahibi olarak onun okulda ve evde öğrenmesini desteklemek olacaktır. Çoklu zeka kuramına göre hazırlanan zeka türleri broşürümüze göz atabilirsiniz.

Zeka Türleri broşürümüzü incelemek için burayı tıklayınız.

Öğrenci ve velilerimiz  bu yazımızı inceleyerek verimli ders çalışma teknikleri hakkında  bilgi edinebilirler.

"Verimli Ders Çalışma Teknikleri" konulu yazımızı  indirmek için burayı tıklayınız.

Öğrenci ve Velilerimiz "Uzaktan Eğitim Sürecinde Verimli Ders Çalışma Tekniklerini" inceleyerek bilgi edinebilirler.

"Uzaktan Eğitim Sürecinde Verimli Ders Çalışma Teknikleri" broşürünü için indirmek için burayı tıklayınız.