2023-2024 eğitim öğretim yılı İtalya ve Romanya ortaklarımız ile Erasmus KA210  projemizin zoom meeting   üzerinden çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Milli  Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" düzenleniyor. Okulumuzda "En Sevdiğini Paylaş"  ve "Yetenek Paylaşım Saati" etkinliklerinin yanı sıra "Bilgi Yarışması ve Kelime Oyunu" ile "Görsel Sanat, Bilim ve Spor Saati" etkinlikleri de düzenlendi.

Mustafa Karaciğan İlkokulu'nda Dönem Sonu Faaliyet haftasında bilgi yarışmaları, görsel sanat ve spor saati kapsamında sosyal ve sportif etkinliklerimiz devam ediyor.

Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan "İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi Protokolü" kapsamında Mustafa Karaciğan İlkokulu kapalı spor salonunda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı başından itibaren eğitimlere başlanmıştır.

İlkokul dördüncü sınıf öğrencilerimizin sportif becerilerini geliştirmek için  uzman antrenör Ebubekir Eken tarafından sportif çalışmalar devam etmektedir.

"Ulaşamadığımız genç, tanıştırmadığımız spor dalı kalmayana kadar"

Eyl

2023 yılı Eylül dönemi mesleki çalışmaları kapsamında okulumuz rehberlik servisi tarafından öğretmenlerimize “Eğitim ortamlarında dijitalleşmenin sosyal ve psikolojik etkileri” konusunda seminer verilmiştir.