e-Twinning

KARİYER KULUBÜ E- TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz rehber öğretmeni Melike Sert tarafından yapılan Kariyer Kulubü projesinde yapılan etkinliklerle öğrencilerimizin kariyer farkındalığı geliştirerek, mesleklerin önemi hakkında farkındalık kazandırmak, geleceği planlamanın önemini aktararak öğrencilerin hedef belirlemesi hedefler ağacı yapılması çalışmları yapılmıştır.  Yeni ve farklı meslekleri dijital oyunlarla öğrenilerek, meslekler tabusu ile meslek öğrenimi sağlanmıştır.   Okulumuz öğrencileri ile meslekleri tanıyorum panosu oluşturulmuştur.

Okulumuz rehberlik servisi öğretmenlerinden Melike SERT ve Engin YÖNET tarafından "We Are The World" etwinning projesi yürütülmektedir. Bu projede Portekiz, Romanya, İtalya, Yunanistan ve Slovakya'dan öğretmenler ve öğrenciler ile dünya barışına yönelik duyguların ön plana çıkarılması ve çocuklara barış çağrısı yapılması amaçlanmaktadır.

"Peace is needed these days. With this project we'd like to develop activities to raise cultural awareness and to call for peace to all children around the world, specially for Ukranian children."

Okulumuz rehber öğretmenlerinden Melike SERT ve Engin YÖNET tarafından (Don't  Be Addicted, Be Free" (Bağımlı Olma, Özgür Ol) başlıklı etwinning projesi yürütülmektedir. Bir İtalya ve 14 Türkiye'nin farklı illerinden ortak ile işbirliği yapılmaktadır. Özellikle, covid-19 pandemisi döneminde eve kapanan insanların özellikle çocukların daha fazla dijital araçlarla zaman harcaması teknoloji bağımlılığını gündeme getirmiştir. Bu proje ile ebeveynler ve çocuklarda teknoloji bağımlılığına yönelik farkındalık oluşturmak amaçlanmıştır.

"IF THERE IS WATER, I HAVE A HOMELAND"

"SU VARSA VATAN VARDIR"

Masalların Dili Toprak

Bronze etiketin ardından, Silver Etiketimizde geldi.

En kısa zamanda Altın Etiket alma yolunda çalışmalarımız devam ediyor.

Güvenli Öğrenci=Güvenli Okul

Okulmuz Stem okul etiketini alarak, bir başarıya daga adım atmıştır.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Okul Güenliği

SERTİFİKALAR